eti_cerca title=

Pròximes Activitats

Categories

Noves quotes federatives 2013 i coberturesNoves quotes federatives 2013 i cobertures

Publicat 13/03/2013, 17:36

 

S'ha negociat a través de la FEDME amb una nova companyia d'assegurances Zurich. S'adjunta quines seran les noves cobertures o modalitats. Per a curses de muntanya, que fins ara era necessària la modalitat C, amb les noves condicions, serà necessària només la B.

Només es tramitarà l'assegurança a aquella persona que hagui fet l'abonament de la quota corresponent segons la següent taula.

L'abonament per a qui no el tingui domiciliat el podreu fer a la tenda Bon Camí C/ Roger de Flor nº 36 del Port de Pollença Tlf 971867 280. Demanam ls socis que vulguin un canvi de modalitat d'assegurança (als que ara tenien la C per córrer els farem la B), que han canviat de banc o de nº de compte, que tenen domiciliació bancària i vulguin el carnet quan abans millor, ens ho comuniquin el més aviat possible.

  A B B1 C D E FEDME

Modalitats

INFANTIL 29 € 30 € 36 € 80 € 120 € 570 € 5 €
JUVENIL 46 € 55 € 60 € 85 € 130 € 570 € 10 €
ADULTS 64 € 80 € 102 € 125 € 135 € 570 € 20 €
MAJORS 75 ANYS 40 € 45 € 50 € 65 € 120 €   20 €
COL.LABORADORS 20 €

 

Modalitat A : Espanya, Andorra, Pirineu Francés, Portugal i Marroc. Excursionisme, campaments, marxa, senderisme, (sense incloure l'alta muntanya en cap cas).
Modalitat B : Espanya, Andorra, Pirineu Francés, Portugal i Marroc. Excursionisme, campaments, marxa, senderisme, rocòdrom, alpinisme, muntanya i alta muntanya, escalada, barrancs, curses de muntanya, espeleologia, raquetes de neu, esquí de muntanya, snowboard, vies ferrades.
Modalitat B1 : Espanya, Andorra, Pirineu Francés, Portugal i Marroc. Excursionisme, campaments, marxa, senderisme, rocòdrom, alpinisme, muntanya i alta muntanya, escalada, barrancs, curses de muntanya, espeleologia, raquetes de neu, esquí de muntanya, snowboard, vies ferrades, esquí alpí i bicicleta de muntanya.
Modalitat C : Espanya, Europa i Marroc.  Excursionisme, campaments, marxa, senderisme, rocòdrom, alpinisme, muntanya i alta muntanya, escalada, barrancs, curses de muntanya, espeleologia, raquetes de neu, esquí de muntanya, snowboard, vies ferrades, esquí alpí, telemark, canicròs i bicicleta de muntanya (sense incloureaccidents on intervinguin altres vehicles).
Modalitat D : Mundial excepte expedicions polars i muntanyes superiors a 7000m.  Excursionisme, campaments, marxa, senderisme, rocòdrom, alpinisme, muntanya i alta muntanya, escalada, barrancs, curses de muntanya, espeleologia, raquetes de neu, esquí de muntanya, snowboard, vies ferrades, esquí alpí, telemark, canicròs i bicicleta de muntanya (sense incloureaccidents on intervinguin altres vehicles).
Modalitat E : Mundial per expedicions polars i muntanyes superiors a 7000m.  Excursionisme, campaments, marxa, senderisme, rocòdrom, alpinisme, muntanya i alta muntanya, escalada, barrancs, curses de muntanya, espeleologia, raquetes de neu, esquí de muntanya, snowboard, vies ferrades, esquí alpí, telemark, canicròs i bicicleta de muntanya (sense incloureaccidents on intervinguin altres vehicles).

 

Arriba